Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πατέρας Ρωμανού: "Καμία δέσμευση από Σαμαρά - Αυξάνονται οι πιθανότητες θανάτου".

Τελείωσε η συνάντηση η του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού, η οποία διήρκησε 25 λεπτά. Μετά το τέλος της συνάντησης ο πατέρας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού ανέφερε πως "Από πλευράς ανθρώπινης, ο πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει λύση. Ένα κομμάτι μεγάλο της κοινωνίας ξέρει πού βρίσκεται το δίκιο. Όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες, αυξάνονται οι πιθανότητες ενός θανάτου με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κυβέρνηση"


Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού τόνισε πως δεν υπήρξε καμιά δέσμευση από τον Αντώνη Σαμαρά
"Αυτό που ζητώ είναι να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Το παιδί μου θα συνεχίσει την απεργία. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα".

Σε ιδιόχειρο σημείωμά του που είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο, ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Καταλαβαίνω την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος να συναντήσουν οι γονείς μου τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί".

Ραγκούσης: Η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό (Video)
Ο Ρωμανός έχει κουραστεί, έχει καταπέσει ακόμη περισσότερο, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας» είπε ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι εκπαιδευτική άδεια έχει δοθεί και σε ισοβίτη και διερωτήθηκε γιατί αυτό το παιδί να μην έχει δικαίωμα στη γνώση.
Γιατί τον αφήσανε να δώσει εξετάσεις; Γιατί έγινε η μεταγωγή του από τον Αυλώνα στον Κορυδαλλό; Για να μην τον αφήσουν να παρακολουθεί;» διερωτήθηκε ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού.




Πηγή: 
alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου