Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

48ωρη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ

48ωρη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ
ΕUROKINISSI
«Ποια κυβέρνηση θα παραδεχθεί την έλλειψη των διαθεσίμων όσο το ΕΚΠΑ εμφανίζεται να λειτουργεί χωρίς αυτούς;», ρωτούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ, πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο με παράλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

«Όσο η διοίκηση φροντίζει κάθε μέρα να δείχνει ότι μπορεί και χωρίς τους διαθέσιμους, καμία πίεση δεν ασκεί σε κανέναν. Παρά μόνο στους εναπομείναντες εργαζομένους», δηλώνουν οι διοικητικοί στο ΕΚΠΑ, ζητώντας ουσιαστικά από τη διοίκηση να κλείσει το ίδρυμα και να αποδείξει εμπράκτως την πίεση που λέει ότι ασκεί ώστε να αποφευχθούν οι απολύσεις.
«Ποια κυβέρνηση θα παραδεχθεί την έλλειψη των διαθεσίμων όσο το ΕΚΠΑ εμφανίζεται να λειτουργεί χωρίς αυτούς;», ρωτούν οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου και διοργανώνουν αντι-συνέντευξη Τύπου (11:00, Προπύλαια) λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου των πρυτάνεων των ιδρυμάτων Αθήνας-Πειραιά (12:30, κτίριο «Κωστής Παλαμάς»).
Στην αντι-συνέντευξη θα παρευρεθούν και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών για να απαντήσουν στην προχθεσινή πρόταση Φορτσάκη περί απορρόφησής τους στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου