Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αήθης επίθεση Σαμαρά στον απεργό πείνας, Ν.Ρωμανό

Ο Αντώνης Σαμαράς
Σας προκαλεί πονοκέφαλο κ. Πρωθυπουργέ;
«Υμνήσατε έναν απεργό πείνας, αλλά ξεχάσατε ότι έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια για ληστεία με Καλάσνικοφ». Με αυτή τη φράση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Βουλής έδωσε το στίγμα της κυβέρνησής του στο θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Ελάχιστες ώρες πριν την επικείμενη συνάντηση της οικογένειας στο μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον απεργό πείνας για να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Η δήλωσή του έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οργή στους πολίτες που τον κατηγορούν για «πολιτική αλητεία». 
Ο ίδιος ο Νίκος Ρωμανός διαφώνησε εξαρχής με την συνάντηση της οικογένειάς του με τον πρωθυπουργό. Σε ιδιόχειρο σημείωμά του που είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος να συναντήσουν οι γονείς μου τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου