Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο χαμός της Αναστασίας ... "προκαλεί"!

Η Αναστασία Σταροκόλτσεβα, μαθήτρια στο 128ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στα Σεπόλια πέθανε την Τρίτη 3 Ιούνη, την ώρα των σχολικών εκδηλώσεων, επειδή η μητέρα της, Κοσμάν Ολένα Νικολάου, δεν είχε χρήματα ν' αγοράσει τα ακριβά φάρμακα για την αντιεπιληπτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθεί το κορίτσι της. 


Η τραγωδία όμως δεν τελειώνει εδώ! Η μητέρα της τώρα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα ταφής της 12άχρονης κόρης της.
Διαβάζοντας την είδηση "κολάει" ο εγκέφαλος από τα ... αμέτρητα "γιατί" και αφού καταπιείς ένα κρυφό λυγμό ακολουθεί η οργή και η αγανάκτηση για το χαμό μιας αθώας ψυχής που χάθηκε στον 21ο αιώνα των "επενδύσεων", των "ίσων ευκαιριών" και του Κράτους Δικαίου"!
Αυτή την κοινωνία στηρίζεται κ. Γεωργιάδη και γι' αυτή την "ποιότητα" ιατροφαρμακευτικής υποστήριξης κόπτεστε στο Υπουργείο σας;

Αναρωτιέστε άραγε τα "Μεγέθη" που προκαλούν αυτές οι πολιτικές σας;
  • Ο "χαμός" της Αναστασίας: Ανυπολόγιστος!
  • Ο "πόνος" της μάνας: Αμέτρητος!
  • Το "σοκ" των συμμαθητών: Απροσδιόριστο!
  • Η "ψυχολογική φόρτιση" του σχολείου: Ακοστολόγιστη!
Και όλα αυτά εν μέσω ... "πρωτογενούς πλεονάσματος"!

Το 128ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στα Σεπόλια βυθίστηκε ξαφνικά στο πένθος. Συντετριμμένοι οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές της μικρής Αναστασίας Σταροκόλτσεβα, μαθήτρια της Στ' τάξης, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα (!) για την τέλεση της κηδείας.

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η μαθήτρια της Στ' τάξης, Αναστασία Σταροκόλτσεβα απεβίωσε λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό» αναφέρει η θλιβερή ανακοίνωση. Μαζί με την ντροπή, την οργή και τη θλίψη για το χαμό του παιδιού απέμειναν τα χαμόγελά της και ένας τραπεζικός λογαριασμός. Η Αναστασία τον πλήρωσε με τη ζωή της (Εθνική Τράπεζα, 307/613959-01, Κοσμάν Ολένα Νικολάου).

Πηγή πληροφοριών: ελευθεροτυπία/ΑΛ. ΤΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου