Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πανελλήνιες: Διαβάστε τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις.

Πανελλήνιες: Διαβάστε τα σημερινά θέματα και τις απαντήσειςτης Ισμήνης Χαραλαμποπούλου

Λατινικά και Χημεία καθορίζουν τις βάσεις - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν και στην Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών - Κατανοητά και τα σημερινά θέματα - Βαθμό δυσκολίας είχε η Xημεία.

 

 Διαβάστε τα θέματα των Λατινικών

Διαβάστε τις απαντήσεις των Λατινικών
Διαβάστε τα θέματα της Χημείας
Διαβάστε τα θέματα της Ηλεκτρολογίας 
Διαβάστε τα θέματα για την Ανάπτυξη Εφαρμογών
Με τα Λατινικά, τη Χημεία, την Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον  -όλα μαθήματα κατεύθυνσης- συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η σημερινή εξέταση κρίνεται ως κρίσιμη καθώς η Χημεία και τα Λατινικά θα καθορίζουν την πορεία των βάσεων σε «αγαπημένες» σχολές των υποψηφίων, όπως οι Ιατρικές και οι Νομικές.

Και η σημερινή ημέρα για τους  υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων κύλησε ομαλά. Όπως σχολίασε από τα έως στιγμής δεδομένα ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ, Γιάννης Βαφειαδάκης, όλα τα θέματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι πολύ καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι.

Μόνο η χημεία, όπως είπε ο κ. Βαφειαδάκης, είχε κάποιο βαθμό ευκολίας, χωρίς να κρύβει  «παγίδες», προφανώς για να ξεχωρίσουν οι υποψήφιοι που πάνε για ιατρικές σχολές. Σε ό,τι αφορά στα Λατινικά  έως το 16 μπορεί ο υποψήφιος να γράψει με ευκολία ενώ κατανοητά χωρίς να είναι τελείως απλά κρίθηκαν τα θέματα της Ηλεκτρολογίας. Έως  σήμερα σχολιάζουν οι εκπαιδευτικοί τα θέματα είναι όλα κλιμακούμενης  δυσκολίας, όπως είναι και το παιδαγωγικά σωστό.

Οι υποψήφιοι θα κάνουν μία ανάπαυλα του Αγίου Πνεύματος και θα συνεχίσουν τις Πανελλήνιες την ερχόμενη Τρίτη με την εξέταση στην Ιστορία και τη Φυσική, Θεωρητικής και Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης και των δύο κύκλων.

Η αυλαία των φετινών Πανελληνίων πέφτει την ερχόμενη Πέμπτη με την εξέταση στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου