Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ακόμα και την ημέρα εξέτασης, η παραλαβή των δελτίων για τα πειραματικά σχολεία!

sxoleiaΟδηγίες για τις εξετάσεις στα πρότυπα πειραματικά σχολεία.

Με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι μαθητές οι οποίοι έκαναν αίτηση συμμετοχής στη δοκιμασία/τεστ εισαγωγής στα πρότυπα πειραματικά σχολεία και ...


... δεν παρέλαβαν το Δελτίο Συμμετοχής τους στην εν λόγω δοκιμασία, μπορούν να το παραλάβουν και αύριο (Τρίτη 24 Ιουνίου του 2014) μέχρι 8:30 π.μ., ημερομηνία διεξαγωγής της δοκιμασίας εισαγωγής για τα πρότυπα πειραματικά γυμνάσια και την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 μέχρι 8:30 π.μ, ημερομηνία διεξαγωγής της δοκιμασίας εισαγωγής για τα πρότυπα πειραματικά λύκεια, προ της ενάρξεως της εξεταστικής διαδικασίας. Το υπουργείο καλεί τους διευθυντές των προτύπων πειραματικών γυμνασίων και λυκείων για την εφαρμογή των παραπάνω.

Ειδικότερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή μαθητών στην Α΄ γυμνασίου, θα διαγωνιστούν την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 10 π.μ. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο πραγματοποίησης των εξετάσεων το αργότερο στις 9:00. Θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί από τα πειραματικά σχολεία οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στις αίθουσες όπου θα εξεταστούν. Οι γονείς και οι κηδεμόνες οι οποίοι θα συνοδεύσουν τα παιδιά παρακαλούνται να μην εισέλθουν στο κτίριο μαζί με τα παιδιά τους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί γύρω στις 12:00, ενώ οι μαθητές θα μπορούν να αποχωρήσουν από την αίθουσα μετά τις 11:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

1. Το δελτίο ταυτοπροσωπίας ή την Α.Τ. ή το Διαβατήριο.
2. Το δελτίο υποψηφίου
3. Δύο στυλό, μολύβι, γόμα, χάρακα, διαβήτη.

Τα παιδιά απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο. Ας σημειωθεί ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ασφαλούς φύλαξης κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ενώ θα μηδενίζεται το γραπτό όποιου μαθητή αποδειχθεί ότι έχει μαζί του τηλέφωνο ακόμα και αν αυτό είναι απενεργοποιημένο.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου