Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Δ.Ο.Ε.: Για τη δίωξη του αιρετού Π. Βαϊνά

                                                                                        Αθήνα 15/1/2015
Προς:
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

  
ΘΕΜΑ : Για τη δίωξη του αιρετού Π. Βαϊνά

   Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει ως  πάγια θέση την  αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και της παρεμπόδισης της έκφρασης της ελεύθερης βούλησης των εκπαιδευτικών.

  Στο πλαίσιο αυτό έχει και στο παρελθόν εκφράσει τη θέση του σε ότι αφορά την υπόθεση της  Γ' Αθήνας, με την υποβολή μηνύσεων,  εικόνα που δεν τιμά εκπαιδευτικούς. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την ανάκληση των μηνύσεων και την παύση κάθε δίωξης.

  Οι όποιες διαφορές και διαφωνίες προκύπτουν, επιβάλλεται να λύνονται στο εσωτερικό του κλάδου και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

  Θεωρούμε, επίσης, αδιανόητη την παρέμβαση του ΥΠΑΙΘ προς τη Διεύθυνση Γ' Αθήνας στην κατεύθυνση της παράκαμψης των νόμιμων διαδικασιών και την απευθείας παραπομπή του συναδέλφου Βαϊνά σε πειθαρχικό συμβούλιο.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ικανοποιώντας το αίτημα των Συλλόγων Π.Ε. της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ' Αθήνας κηρύσσει συμπληρωματική στάση εργασίας για τις ώρες 11:00 - 14:00 τη Δευτέρα 19/1/2015 για τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς μέλη των Συλλόγων που έχουν ήδη κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας. 

Από τη Δ.Ο.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου